Eén jaar Buitenruiters.nl!

0
273
Archieffoto ruiterroute.

Het is bijna niet te geloven, maar het is toch zo. Wat op 1 juni vorig jaar begon als een wild idee: ‘een website met nieuws en artikelen toegespitst op de recreatieve ruiter’, ging al een week later live. Vandaag, op 8 juni 2019, is het precies een jaar geleden dat de website online ging en de eerste artikelen geplaatst werden.

Terugkerende onderwerpen

In dat jaar is er veel gebeurd in de paardenwereld. Terugkerende onderwerpen blijken toch wel mestoverlast, waar iedereen wel wat van vindt, ongelukken die gebeuren tijdens onze buitenritten en verkeersveiligheid, maar gelukkig ook verslagen van de gave buitenritten die mensen maken.

Meestgelezen artikelen

Dat ook de artikelen uit de rubriek ‘Buiten de bak’ graag gelezen worden, blijkt wel uit de statistieken. In de top vijf van meestgelezen berichten, komen namelijk drie artikelen uit deze rubriek voor. Hieronder zie je welke artikelen dat zijn, ze staan op volgorde van meeste views.

TREC rijden? Oefenen kan ook thuis!

Buiten de bak (3): Subtopamazone Lotte van Houtert

Buiten de bak (1): Springamazone Bianca Schoenmakers

Paardenhouder verzet zich tegen fietstunnel: ‘Paarden raken in paniek’

Buiten de bak (2): Leerlingpikeur Rintyna Hofman

Wij kunnen niet zonder jou!

Een groot deel van de artikelen op de website wordt gemaakt met behulp van (fanatieke) recreatieruiters. Zij vertellen over hun belevenissen, leggen uit hoe zijn hun angst overwonnen, of gaan iets stoers doen zoals de Mongol Derby. Kortom: wij kunnen niet zonder jou, de buitenruiter! Heb jij dus een leuk idee voor een artikel, ga je iets leuks doen of heb je juist iets heftigs meegemaakt? Deel het met ons, zodat we ook komend jaar weer mooie content kunnen maken.