Buitenrijden.nl organiseert Paarden4Daagse

0
375
Archiefbeeld buitenrit.

Veel grote paardenevenementen zijn niet doorgegaan vanwege de uitbraak van het coronavirus, waaronder ook een aantal paardenvierdaagses. Jammer, maar gelukkig komt Buitenrijden.nl (van de KNHS) met een alternatief: de Buitenrijden.nl Paarden4Daagse.

Vier dagen rijden

Vanaf 31 augustus tot en met 13 september aanstaande kun je meerijden met het evenement. Het idee is dat je binnen deze periode vier aaneengesloten dagen kiest waarop je een mooie buitenrit gaat maken. Dit mag vanaf je eigen stal, maar je kunt natuurlijk ook met de trailer weg en een bos ontdekken dat je nog niet kent. Er is geen vereiste aan het aantal kilometers dat je moet afleggen, dus het evenement is voor iedereen geschikt.

Vervolgens maak je elke dag een leuke foto, die je op Facebook of Instagram deelt. Op Facebook tag je het evenement van KNHS Buitenrijden, op Instagram gebruik je #KNHSbuitenrijden. Met je foto’s maak je vervolgens kans op een prijs.

RIVM-richtlijnen

Denk er wel om dat je je ook tijdens deze Paarden4Daagse aan de RIVM-richtlijnen houdt. Zorg dus dat je afstand bewaart van je rijmaatjes en overweeg om niet te druk bezochte gebieden op te zoeken. Veel plezier!

Bron: Buitenrijden.nl / Buitenruiters
Foto: Wendy Koekoek voor Buitenruiters