Nieuw gebied verkennen: Enjoy the Ride

0
92
Archiefbeeld strandrit

Nu de zomertijd is ingegaan kunnen we ook na werk weer genieten van het daglicht. Dat betekent dus ook weer fijne buitenritten maken! Als je het gebruikelijke blokje rond stal inmiddels wel kunt dromen, kan het leuk zijn om een keer de trailer te pakken en elders te gaan rijden. Moet je alleen wel de route vooraf uitstippelen…

Volledig verzorgd

De KNHS heeft daar iets op gevonden en organiseert ook dit jaar weer een mooi aantal Enjoy the Ride buitenritten. Een Enjoy the Ride rit is een volledig verzorgde buitenrit waarbij je dus niet bang hoeft te zijn dat je verdwaalt. De route is al voor je uitgezet en je kan de rit op je eigen tempo rijden. Halverwege de rit en na afloop staat er bovendien wat te eten en drinken klaar. In sommige gevallen is een rit verbonden aan een goed doel. Dan ben je dus niet alleen lekker op pad met je paard, maar doe je ook nog iets goeds met je deelname.

Nieuwsgierig naar een Enjoy the Ride? Bekijk dan het promotiefilmpje hieronder.

Kalender

Enthousiast geworden en ook eens deelnemen aan een rit? Deze maand worden er maar liefst vier ritten georganiseerd in Buinen, Den Dolder, Someren en Den Treek-Henschoten. Bekijk hier de rittenkalender om te kijken of er een leuke rit voor je bij zit.

Liever zelfstandig een nieuw gebied verkennen? Gebruik dan de routezoeker.

Bron: KNHS / Buitenruiters
Foto: Wikimedia / Claire Maheux